preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Dan kruha i Dan zahvalnosti za plodove Zemlje

Autor: Diana Musić, 17. 10. 2018.

„Blago danu koji počne mirisima kruha…“ Tradicionalno u našoj školi u mjesecu listopadu obilježavamo Dan kruha, Dan zahvalnosti za plodove Zemlje i Dan jabuke. 

Učenici i nastavnici škole pripremili su izložbu ukusnih pekarskih proizvoda i kolača. Bogati stol sačinjavali su pekarski proizvodi koje su učenici pripremili kod kuće i u školskom praktikumu.

U multimedijalnoj učionici održana je prigodna izložba plodova zemlje, kruha i kolača. Učenici su izrecitirali nekoliko prigodnih pjesama i recitacija. Učenik Matej Nađaković iz 3.b razreda smjera agroturistički tehničar predstavio je svoj istraživački rad „Jabuke naših djedova i baka“ na kojem je radio u suradnji s profesorom Tihomirom Vranićem.

Župnik crkve sv. Vida posvetio je darove koje smo prinijeli Bogu te su iste nakon blagoslova učenici 4.b razreda i profesori Branka Pavoković, Tihomir Vranić i Ivana Kralj odnijeli u Obiteljski dom Gordana Dumenčić. Nakon ugodnog druženja s korisnicima Doma dogovorili smo ponovni susret za nadolazeće blagdane.

IZVOR: „Blago danu koji počne mirisima kruha…“Raspored sati
Vremenik provjera
Projekti i kampanje

 

Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?


Oglasna ploča
Naša škola u medijima
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju