preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Veliki uspjeh: čak četiri nastavnika Srednje škole Stjepana Sulimanca dobila rješenje o napredovanju!

Autor: Josip Ivoš, 29. 6. 2019.

28. lipnja 2019. godine u Hotelu Antunović u Zagrebu, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala je svečanu dodjelu Rješenja o napredovanju u zvanju nastavnika strukovnih predmeta. Na ovoj svečanosti promaknuta su čak četiri nastavnika Srednje škole Stjepana Sulimanca: nastavnici Davor Skender i Anita Rengel promaknuti su u zvanje profesora mentora, a nastavnici Tihomir Vranić i Branka Pavoković promaknuti su u zvanje profesora savjetnika. Ovim putem čestitamo našim profesorima i profesoricama na izvanrednome postignuću.

Činjenica da su čak četiri profesora Srednje škole Stjepana Sulimanca promaknuta u zvanje mentora i savjetnika, dokaz je kvalitetnog i sustavnog rada naših nastavnika s učenicima. Srednja škola Stjepana Sulimanca je tako jedna od rijetkih srednjih škola u Republici Hrvatskoj koja se može pohvaliti da joj više od trećine nastavnika ima napredovanje u zvanju profesora mentora i/ili savjetnika.

Naši profesori svojom stručnošću, odnosno ljudskim, pedagoškim i metodičkim odlikama, postižu uzorne rezultate u nastavnome radu, izvannastavnim aktivnostima i izvannastavnomu stručnome radu te pridonose unaprjeđivanju procesa poučavanja, razvoju cjelokupne odgojno-obrazovne djelatnosti naše škole i hrvatskoga školstva. 

Javnom dodjelom Rješenja o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje mentora ili savjetnika nastavnicima strukovnih predmeta želi se istaknuti nastavnike koji sudjeluju u procesima cjeloživotnog učenja i koji unaprjeđuju svoje profesionalne kompetencije radi podizanja kvalitete strukovnog obrazovanja.

Agencija već tradicionalno organizira ovu svečanost sa svrhom slavljenja i priznavanja uloženoga truda strukovnih nastavnika koji su prešli onu „dodatnu milju“ u svojemu profesionalnome razvoju.

Svečanoj dodjeli rješenja o napredovanju nazočio je i Vlado Prskalo, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja, koji je, uz Milu Živčića, ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, dodijelio Rješenja nastavnicima.

Svečanost se održala u okviru ESF projekta "Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta".

 
Raspored sati
Vremenik provjera
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Projekti i kampanje

 

Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?


Oglasna ploča
Naša škola u medijima
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju