preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Svečana podjela svjedodžaba i nagrada maturantima

Autor: Diana Musić, 4. 7. 2019.

28. lipnja 2019. godine u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca održana je svečana podjela svjedodžaba i nagrada maturantima.

Nagrade za izvrstan uspjeh dobili su sljedeći učenici: u 4.a razredu (upravni referent) Matija Ivanic, Valentina Šokec, Petra Dobrić, Matea Čor, Meri Maraković, Nives Makvić i Monika Tadić; u 4.b razredu Josip Sabo (agroturistički tehničar); u 3.c razredu (prodavač) Josipa Radelić i Petra Janković i u 3. d razredu (kuhar) Petra Lovreković.

Za sudjelovanje na državnom natjecanju u disciplini Agro nagrađen je Matija Rakitničan.

Također smo ponosni na naše najsportaše koji su i ove godine nagrađeni prigodnim poklonom, a to su sestre najsportašice Ana i Iva Vusić i najsportaš Filip Legradi.

Posebne nagrade i priznanja dobili su najučenici škole Matija Ivanic iz 4.a razreda i Žaklina Barčan iz 3.d razreda!

Kratkim govorom ravnatelj škole Josip Ivoš obratio se maturantima i poželio im uspjeha u daljnjem životu. Iz naše škole ponesite znanje, odgovornost, dobrotu, vjerujte u uspjeh i budućnost, budite uvijek spremni na sve izazove!

Neformalno smo se sa maturantima oprostili u svibnju tradicionalnim druženjem na Križnici. Svoj posljednji nastavni dan škole maturanti su proslavili dvobojem s profesorima u odbojci. Maturanti ugostiteljskih zanimanja za sve sudionike pripremili su grah u kotliću. Ovo druženje uz sport, smijeh, jelo i piće, nije pokvarila ni kiša. Sigurno će nam ostati u lijepom sjećanju. Na kraju možemo samo reći : Zbogom i sretno maturanti !!! 
Raspored sati
Vremenik provjera
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Projekti i kampanje

 

Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?


Oglasna ploča
Naša škola u medijima
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju