preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Međunarodni dan čaja

Autor: Marina Markanović, 16. 12. 2021.

Učenici i nastavnici naše škole u suradnji s renomiranom pitomačkom tvrtkom "Spider grupa" u srijedu, 15. prosinca, obilježili su Međunarodni dan čaja.

 

 

Učenici i njihovi mentori na praktičnoj nastavi u školskom restoranu "Stara pivnica" pripremili su čajne kolačiće, a naš poslovni partner "Spider Grupa" donirao je svoj asortiman čajeva "Naturavita".

U sklopu obilježavanja dana čaja, profesorica Ana-Mari Bajser održala je prezentaciju i kviz na temu "Tradicija ispijanja čaja u Britaniji", dok je nastavnik Darko Mihoković održao prezentaciju na temu " Porijeklo i vrste čaja, te način pripreme i posluživanje napitaka od čaja".

Nakon toga, u predvorju škole učenici smjer konobar, pripremili su i poslužili su besplatno svim zainteresiranim učenicima i nastavnicima naše škole razne vrste napitka od čaja i čajne kolačiće. Ineres je bio velik, tako da je posluženo oko 250 komada ovog toplog i zdravog napitka.
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju