2018-12-21 09:24:39

Prosinac u našoj školi

Ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima u našoj školi događale su se razne aktivnosti. Ukrašavanje prostora škole, božićni kvizovi, izleti na Advent u Zagreb i Đurđevac, posjet Domu za starije i nemoćne i brojni drugi!

Tijekom listopada, studenog i prosinca vrijedne učenice 2.c razreda zanimanja prodavač na vježbama iz Aranžiranja izradile su brojne ukrase s profesoricom Jasminom Pavičić. Također je zainteresiranim učenicima gospođa Mihaela Lovreković pokazala neke od tehnika izrade ukrasa od prirodnih materijala.

Prije dolaska sv. Nikole u školu zajedničkim snagama uredili smo prostor škole i okitili najljepšu jelku kako bismo stvorili što topliji i veseliji ugođaj u školi!

Dio učenika u ponedjeljak 17.12 bio je na Adventu u Zagrebu, a nastavnici su u četvrtak 20.12. posjetili izložbu Marca Chagalla i Interpretacijski centar Picokijade u Starom gradu u Đurđevcu.

Tradicija darivanja i suradnje s Domom za starije i nemoćne se nastavlja i ove godine. Učenici i profesori Branka Pavoković i Marjan Ostrogonac posjetili su korisnike Doma i darivali ih knjigama i prigodnim namirnicama!


Srednja škola Pitomača