2019-09-26 10:55:46

Program osposobljavanja za domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva

Učilište Ambitio će od 10. do 23. listopada 2019. godine provesti program osposobljavanja za domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva. Zahvaljujući Ministarstvu turizma i sredstvima Europske unije omogućeno je besplatno osposobljavanje za osobe koje se bave ili žele baviti turističkim seoskim obiteljskim gospodarstvom. Svim polaznicima pokriveni su svi troškovi programa osposobljavanja: predavanja, praktična nastava, završni ispit, svi troškovi prijevoza te trošak smještaja i prehrane za vrijeme cjelokupne nastave.

Tijekom osposobljavanja polaznici će boraviti u Pustari Višnjica, jednom od vrlo uspješnih obiteljskih gospodarstva i učiti od iskusnih nastavnika. Po završetku programa osposobljavanja polaznici će znati kako zadovoljiti današnje goste željne raznolike ponude, a steći će sljedeća znanja i vještine:

Voditi brigu o dolasku, boravku i odlasku gostiju turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva Primijeniti pravila sigurnog rada u obavljanju poslova domaćina/ice Komunicirati s gostima u skladu s njihovim potrebama Prezentirati ključnu turističku ponudu ruralnih krajeva Isplanirati i provesti nabavu i skladištenje namirnica Pripremiti i poslužiti jednostavna i srednje složena jela i slastice Provesti čišćenje i održavanje turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva

Zainteresirane osobe mogu se prijaviti putem sljedeće poveznice: http://3dturizam.uciliste-ambitio.hr/domacin-ica-turistickog-seoskog-obiteljskog-gospodarstva/prijava/ .

Za više informacija o projektu 3D u hrvatskom turizmu i programu osposobljavanja za domaćina/icu turističkog seoskog obiteljskog gospodarstva kontaktirajte nas putem e-mailainfo@uciliste-ambitio.hr, telefonom na broj: 01/4677 803 ili posjetite našu internetsku stranicu: http://3dturizam.uciliste-ambitio.hr/prijava/ .


Srednja škola Pitomača