preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Na manifestaciji "Zbogom školo do jeseni" najboljim učenicima uručene nagrade

Autor: Marina Markanović, 14. 6. 2021.

Lorena Klikić i Luka Bedeković najbolji su učenici Srednje škole Stjepana Sulimanca. Nagrade su im svečano uručene u Orahovici, gdje je održana manifestacija „Zbogom školo do jeseni“ koja se ove godine održavala uz moto „Pod svjetlima reflektora“. Organizatori manifestacije su Virovitičko-podravska županija i Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić Orahovica. 

Na manifestaciji su proglašeni najbolji učenici osnovnih i srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije. Nagrade najboljima uručio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Orahovice Saša Rister i pročelnica za obrazovanje i demografiju VPŽ Martina Bunić.

Lorena Klikić, učenica 4.a razreda zanimanja Upravni referent proglašena je najučenikom u četverogodišnjem programu obrazovanja, a Luka Bedeković, učenik 3.a razreda zanimanja Automehaničar proglašen je najučenikom u trogodišnjem programu obrazovanja Srednje škole Stjepana Sulimanca. Čestitamo Loreni i Luki na uspjehu koji su postigli tijekom svojeg školovanja, te im želimo jednako puno uspjeha i u budućnosti!
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju