preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

JEDNOSTAVNA NABAVA ROBE, RADOVA I USLUGA

Na temelju članka 15., stavka 2., Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“ broj 120/16) i članka 37. Statuta Srednje škole Stjepana Sulimanca, Školski odbor je 17. srpnja 2017. donio PRAVILNIK O PROVEDBI POSTUPAKA JEDNOSTAVNE NABAVE ROBE, RADOVA I USLUGA.


Financijska izvješća i planovi

Financijsko izvješće za 2017. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Josip Ivoš, 7. 2. 2018. 11:51

Sukladno članku 12. stavku 5. Zakona o proračunu te članku 27. Pravilnika o financijskom izvještavanju u proračunskom računovodstvu, Srednja škola Stjepana Sulimanca objavljuje godišnji financijski izvještaj na svojim internetskim stranicama najkasnije u roku od osam dana od dana njiove predaje. Izvještaj u proprisanim obrascima se nalazi u prilogu.

 [više]

Financijski plan za 2018. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Josip Ivoš, 28. 12. 2017. 12:31

Sukladno čl. 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15), u prilogu objavljujemo Financijski plan Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači za 2018.g. sa projekcijama za 2019. i 2020. godinu.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Fiskalna odgovornost Srednje škole Stjepana Sulimanca

Na temelju članka 7. Zakona o fiskalnoj odgovornosti (NN br. 139/10) i članka 7. Uredbe o sastavljanju i predaji Izjave o fiskalnoj odgovornosti (NN br. 78/11) v.d. ravnatelja Srednje škole Pitomača, Miroslav Horvatinović, dipl. oec.  donosi Odluku o proceduri zaprimanja računa, njihove provjere i plaćanja, te Odluku o proceduri stvaranja obveza u školi (naručivanje opreme, usluga i radova).

Od 01. siječnja 2012. godine u primjeni je Zakon o  fiskalnoj odgovornosti. Na temelju Zakona o fiskalnoj odgovornosti (NN. br. 139/2010.), Vlada Republike Hrvatske donijela je Uredbu o sastavljanju i predaji Izjave o fiskalnoj odgovornosti i izvještaja o primjeni fiskalnih pravila (NN.br. 78/2011.)

Prema navedenoj Uredbi dužni smo podnijeti Izjavu o fiskalnoj odgovornosti za razdoblje 01. siječnja do 31. prosinca i predati ju jedinici lokalne i područne (regionalne) samouprave prema Pravilniku o financijskom izvještavanju u proračunskom računovodstvu (NN. 32/11), te Okružnici Ministarstva financija, koja je objavljena na Web stranici Ministarstva financija.

Izjavom o fiskalnoj odgovornosti se potvrđuje zakonito, namjensko i svrhovito korištenje sredstava te učinkovito i djelotvorno funkcioniranje sustava financijskog upravljanja i kontrole u okviru sustava utvrđenih proračunom, odnosno financijskim planom. Izjava se sastavlja na temelju Upitnika o fiskalnoj odgovornosti koji je sastavni dio donesene Uredbe, raspoloživih informacija o radu, rezultata rada unutarnje i vanjske revizije te vlastite procjene.

Odluku o proceduri zaprimanja računa, njihove provjere i plaćanja, te Odluku o proceduri stvaranja obveza u školi (naručivanje opreme, usluga i radova) možete naći u prilogu ovog članka.


CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju