preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

Radovi na novoj školskoj zgradi: vijesti

Izdana je uporabna dozvola za Srednju školu Stjepana Sulimanca Pitomača – otvorenje nove škole u rujnu ove godine

Autor: Josip Ivoš, 28. 5. 2014. 09:04

Ovih dana je izdana i uporabna dozvola za novu školu, što znači da je izgradnja škole u potpunosti završena. Vrijednost izgradnje i opremanja nove zgrade Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači je oko 18 milijuna kuna. Izgradnju nove zgrade zajednički financiraju Virovitičko-podravska županija i Općina Pitomača. U tijeku je opremanje škole školskim namještajem, računalima, nastavnim sredstvima i pomagalima za što je Virovitičko-podravska županija osigurala oko 1,5 milijuna kuna.

 [više]

Virovitičko-podravska županija rekorder u izgradnji škola na području Republike Hrvatske! Do kraja godine otvara se nova zgrada Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači

Autor: Josip Ivoš, 22. 10. 2013. 11:27

Virovitičko-podravska županija i Općina Pitomača financiraju izgradnju nove zgrade Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači, čija je vrijednost izgradnje i opremanja oko 18.000.000,00 kuna. Završeni su fasaderski radovi, ograda oko škole, završeno je i postavljanje podova, grijanja i rasvjete. U tijeku je asfaltiranje prilaza školi i igrališta škole, te se rade neki sitni radovi vezani uz bojanje fasade i unutrašnjosti. Sada sljedi opremanje škole inventarom i opremom te dovršenje uređenja okoliša. Otvorenje se očekuje do kraja kalendarske godine.

 [više]

Virovitičko-podravska županija podnijela zahtjev za izdavanje lokacijske dozvole za trodijelnu sportsku dvoranu s plivalištem u Pitomači

Autor: Josip Ivoš, 22. 4. 2013. 17:14

Virovitičko-podravska županija ovih dana podnijela je zahtjev za izdavanje lokacijske dozvole za izgradnju trodijelne sportske dvorane sa zatvorenim plivalištem u Pitomači.

 [više]

Pitomača uskoro dobiva sportsku dvoranu s bazenom, koja će biti izgrađena neposredno uz novu Srednju školu Stjepana Sulimanca

Autor: Josip Ivoš, 5. 2. 2013. 22:01

Pitomača uskoro dobiva novi odgojno – obrazovni kompleks, koji uključuje Srednju školu Stjepana Sulimanca (koja je trenutno u izgradnji) i trodijelnu sportsku dvoranu sa plivalištem. U siječnju su potpisani ugovori za izradu idejnog i glavnog projekta sportske dvorane.

 [više]

Župan Tolušić obišao radove na izgradnji Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači

Autor: Josip Ivoš, 4. 1. 2013. 22:21

Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić obišao je radove na izgradnji nove zgrade Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači. Radovi na ovoj investiciji koju u potpunosti financiraju Virovitičko-podravska županija i Općina Pitomača, ukupno vrijednoj više od 14 milijuna kuna, teku prema planu. Srednja škola Stjepana Sulimanca biti će završena do ljeta.

 [više]

Postavljanjem krovišta, nastavljeni su radovi na gradnji nove zgrade Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači

Autor: Josip Ivoš, 24. 7. 2012. 16:26

Postavljanjem krovišta, nastavljeni su radovi na gradnji nove zgrade Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači. Radovi na ovoj investiciji, ukupno vrijednoj 17 milijuna kuna, koju financiraju Virovitičko-podravska županija i Općina Pitomača, teku prema planu.

 [više]

Postavljeni armirano betonski zidovi na središnjem dijelu nove zgrade Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači

Autor: Josip Ivoš, 4. 6. 2012. 16:13

Radovi na gradnji nove zgrade Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači idu prema planu. Naime, postavljeni su armirano betonski zidovi na središnjem dijelu građevine, investicije, koja je vrijedna oko 17 milijuna kuna, a čiju izgradnju financira Virovitičko-podravska županija i Općina Pitomača.

 [više]

Radovi na izgradnji nove zgrade Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači teku prema planu

Autor: Josip Ivoš, 16. 4. 2012. 15:51

Nastavljeni su radovi na jednoj od najznačajnija investicija u srednjoškolskom obrazovanju na području Virovitičko-podravske županije, radovi na izgradnji nove zgrade Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači. Trenutno se postavljaju armirano betonski zidovi na središnjem dijelu građevine. Investicija je vrijedna oko 17 milijuna kuna, a izgradnju škole, s čijim će završetkom učenici s područja Pitomače dobiti kvalitetnije uvjete za nastavak školovanja, financiraju Virovitičko-podravska županija i Općina Pitomača.

 [više]

Ministar Fuchs položio kamen temeljac za novu zgradu buduće Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači

Autor: Josip Ivoš, 5. 10. 2011. 15:33

Ministar znanosti, obrazovanja i športa dr. sc. Radovan Fuchs na prigodnoj svečanosti označio je postavljanjem temeljnog kamena početak radova na izgradnji nove zgrade srednje škole u Pitomači, buduće Srednje škole Stjepana Sulimanca. Investicija je vrijedna oko 17 milijuna kuna i predstavlja jednu od najznačajnijih investicija u srednjoškolskom obrazovanju na području Virovitičko-podravske županije u posljednjih nekoliko godina čime će učenici s područja Pitomače dobiti kvalitetnije uvjete za nastavak školovanja. Nova škola bit će izgrađena u roku od 18 mjeseci

 [više]

 Skice modela nove školske zgrade (by Google SkechUp)


CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju