preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Projekti
Projekti i kampanje u našoj školi :: vijesti

Održana uvodna konferencija projekta Master sommelier

Autor: Josip Ivoš, 29. 6. 2019. 12:44

U petak, 28. lipnja 2019., u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca u Pitomači  održana je uvodna konferencija projekta „Master sommelier“, kojemu je nositelj škola S. Sulimanca Pitomača, a partneri Srednja škola „Stjepan Ivšić“ iz Orahovice i tvrtka Terra Slavonica d.o.o. iz Virovitice. Vrijednost projekta je 1.888.585,25 kuna i u stopostotnom iznosu se financira iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“. Posrednička tijela na projektu su Ministarstvo turizma i Hrvatski zavod za zapošljavanje. Na uvodnoj konferenciji je nazočilo 70-ak gostiju i sudionika.

 [više]

Naši učenici na #ErasmusPlus mobilnosti u Wroclawu u Poljskoj

Autor: Diana Musić, 8. 4. 2019. 10:33

Kao što smo obećali prošli tjedan, donosimo vam nove fotografije i slike sa stručne prakse naših 28 učenika u Poljskoj, koji se tamo nalaze od 24. ožujka do 13. travnja 2019. u sklopu Erasmus+ projekta mobilnosti "Work Opportunities in Wroclaw (WOW)" koji je odobrila Agencija za mobilnost i programe Europske unije iz fondova Europske Unije.

 [više]

Pitomački srednjoškolci na mobilnosti u Wroclawu u Poljskoj

Autor: Diana Musić, 1. 4. 2019. 11:02

Od 24. ožujka do 13. travnja 2019. učenici Srednje škole Stjepana Sulimanca su u sklopu #ERASMUSPLUS projekta mobilnosti "Work Opportunities in Wroclaw (WOW)" u Wroclawu u Poljskoj.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 ProjektiRaspored sati
Vremenik provjera
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Projekti i kampanje

 

Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?


Oglasna ploča
Naša škola u medijima
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju