preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Terenska nastava učenika programa Agroturistički tehničar

Autor: Diana Musić, 8. 4. 2019.

U petak 5. travnja 2019. učenici 4. razreda programa Agroturistički tehničar u sklopu predmeta Turizam i marketing posjetili su poslovnicu putničke agencije Niba Tours u Virovitici i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

U Niba Toursu učenici su se upoznali s poslovanjem, marketinškim aktivnostima i zadacima djelatnika agencije.

U Poduzetničkom inkubatoru učenici su poslušali predavanje o radu i ulozi koju Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije ima za Viroviticu i županiju te predstavljanje rada poduzetnika koji su smješteni u Poduzetničkom inkubatoru.

Djelatnik Saša Andrović učenicima je objasnio način funkcioniranja Poduzetničkog inkubatora i usluge koje Poduzetnički inkubator nudi poduzetnicima, te sve pogodnosti koje se mogu ostvariti pokretanjem poduzetničkog pothvata, uz potpore Virovitičko-podravske županije, HZZ-a i Razvojne agencije VIDRA.

Korisnici Poduzetničkog inkubatora učenicima su objasnili razloge upuštanja u poduzetnički pothvat, što su dosada naučili “kao svoji gazde” te zašto su se opredijelili baš za prostore Poduzetničkog inkubatora.

 
Raspored sati
Vremenik provjera
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Projekti i kampanje

 

Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?


Oglasna ploča
Naša škola u medijima
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju