preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Dorian Lazarus iz 4.a osvojio prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz Engleskog jezika

Autor: Diana Musić, 11. 3. 2020.

3. ožujka 2020.g., u Osnovnoj školi I.G. Kovačića u Gornjem Bazju održano je županijsko natjecanje iz engleskog jezika za učenike osnovnih i srednjih škola. Poziv na županijsko natjecanje dobila su dva učenika naše škole: Karmen Miklić iz 2.a razreda i Dorian Lazarus iz 4.a razreda. Dorianova mentorica je bila profesorica Dunja Bonačić, a mentorica od Karmen je bila profesorica Ana-Mari Bajser.

Oba učenika ostvarila su izvrstan rezultat. Dorian Lazarus je u B kategoriji za četvrte razrede srednje škole zauzeo prvo mjesto, dok je Karmen Miklić u B kategoriji za druge razrede srednje škole zauzela četvrto mjesto. Ovo je već drugo županijsko natjecanje za redom u kojemu su učenici naše škole zauzeli prvo mjesto u jednoj od kategorija natjecanja! Dokaz je to kako se u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca radi kvalitetno i kako imamo odlične nastavnike i odlične učenike!
Čestitamo učenicima Dorianu i Karmen, te njihovim mentoricama nastavnicama Dunji Bonačić i Ana-Mari Bajser!
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju