preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Sudjelovanje naših učenika na Christmas Typing Challengu

Autor: Diana Musić, 23. 12. 2020.

Dana 19. prosinca 2020. održano je međunarodno natjecanje Christmas Typing Challenge u organizaciji Hrvatskog stenografskog društva i INTERINFO Poljska. Našu školu predstavljali su učenici 3.a razreda Pavao-Jan Begović, Mihael Tudić i Lara Vuković pod vodstvom prof. Jasmine Pavičić.

Ukupno se natjecalo 263 natjecatelja (147 iz Hrvatske) u dvije kategorije; juniori (do 20 godina) i seniori (stariji od 20 godina). Sudjelovalo je 20 škola iz Hrvatske i to iz Pitomače, Županje, Rovinja, Varaždina, Štitara, Bjelovara, Ogulina, Novske, Zagreba, Rijeke, Zadra, Karlovca, Požege, Slavonskog Broda, Osijeka, Pule, Vele Luke, Vinkovaca i Preloga. Natjecatelji su pisali na materinjem jeziku dva teksta prijepisa u trajanju 10 minuta. Na klasifikacijskoj listi rangirani su prema boljem rezultatu. U dvoboju između Poljske i Hrvatske pobijedila je Poljska.
Našu školu predstavljali su učenici 3.a razreda Pavao-Jan Begović, Mihael Tudić i Lara Vuković pod vodstvom prof. Jasmine Pavičić. U konkurenciji od 231 sudionika, Pavao-Jan je osvojio 36. mjesto, Mihael 74. mjesto i Lara 108. mjesto. 
Čestitamo učenicima na postignutom uspjehu!

 

 
Raspored sati
Projekti i kampanje

 

Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?


Oglasna ploča
Naša škola u medijima
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju