preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Održana Završna konferencija projekta "Master Sommelier"

Autor: Marina Markanović, 26. 4. 2021.

23. travnja 2021. održana je Završna konferencija projekta „Master Sommelier“. Nositelj projekta je Srednja škola Stjepana Sulimanca u Pitomači, a partneri su Srednja škola „Stjepan Ivšić“ iz Orahovice i tvrtka Terra Slavonica d. o. o. iz Virovitice.

Završna konferencija održana je na dvije lokacije, u Orahovici i Pitomači, istovremeno, a sudionici su međusobno bili povezani video-konferencijskom vezom. Nositelj i partneri su ovim projektom osigurali unapređenje stručnih i pedagoških vještina predavača i mentora s ciljem podizanja predavačkih kapaciteta za obrazovanje odraslih u područjueno-gastro turizma, te razvili i proveli za 42 polaznika program osposobljavanja za zanimanje „Sommelier“, s ciljem podizanja konkurentnosti polaznika na tržištu rada u području gospodarski brzorastućeg tržišta eno-gastro turizma. Sam projekt trajao je 24 mjeseca (23. 4. 2019.-23. 4. 2021.), a sufinancirala ga je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju