preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

Nagrada Virovitičko-podravske županije profesorici Rengel i učenici Loreni Klikić

Autor: Marina Markanović, 30. 6. 2021.

Profesorica Anita Rengel i učenica Lorena Klikić iz Srednje škole Stjepana Sulimanca dobile su nagradu Virovitičko-podravske županije za odličan uspjeh na državnom natjecanju!

Virovitičko-podravska županija i župan Igor Andrović svake godine svečano nagrađuju najbolje učenike i mentore osnovnih i srednjih škola s područja naše županije koji su na državnim natjecanjima osvajali jedno od tri prva mjesta.
Ove godine među 12 nagrađenih učenika i mentorica iz naše županije se nalaze profesorica mentorica Anita Rengel i njezina učenica Lorena Klikić, koja je osvojila fantastično 3. mjesto na Worldskills Croatia 2021.  u disciplini Tajničko poslovanje. Ovo je još jedan dokaz da Srednja škola Stjepana Sulimanca ima odlične nastavnike, koji kontinuirano rade na podizanju kvalitete rada s učenicima, zbog čega naši učenici redovito postižu fantastične rezultate na županijskim, međužupanijskim i državnim natjecanjima. Čestitamo profesorici Rengel i učenici Loreni na odličnim rezultatima!
 
 
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju