preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Vijesti

ERASMUS+: Naši učenici na mobilnosti u Sevilli u Španjolskoj

Autor: Marina Markanović, 20. 4. 2022.

Od 18. travnja do 2. svibnja učenici Srednje škole Stjepana Sulimanca su u Sevilli u Španjolskoj na još jednoj ERASMUS+ mobilnosti. 

Erasmus+ : Boost your skills, build your future!

U sklopu ovog projekta na stručnoj praksi u Španjolskoj u trajanju od dva tjedna nalazi se 15 učenika zanimanja Upravni referent, Kuhar i Konobar u pratnji 2 nastavnika. 

Slobodno vrijeme u Sevilli iskoristili smo za upoznavanje grada. Grad Sevilla nas je oduševio. Prekrasan je i ima bogatu kulturnu povijest, a ekonomsko je sjedište i glavni grad Andaluzije. Tri stvari koje vam prvo padnu na pamet kada pomislite na Španjolsku dolaze upravo iz Seville: flamenco, tapas i korida s bikovima!

Učenici su na praksi u različitim poduzećima i restoranima. Praksa je zanimljiva i pruža priliku našim učenicima da osnaže svoja znanja i steknu međunarodno iskustvo. Partnerska organizacija na projektu Srednje škole Stjepana Sulimanca je tvrtka Euromind Project S. L. iz Seville. To je poznata španjolska tvrtka za traženje tvrtki za praksu učenika sa sjedištem u Sevilli. Partnerska organizacija je specijalizirana za projekte međunarodne mobilnosti, a u posljednjih nekoliko godina organizirala je mobilnost za stotine sudionika u Erasmus+ projektima.

Mobilnost u Španjolskoj će našim učenicima pružiti priliku da osnaže svoja znanja i steknu međunarodno iskustvo. Učenici će dobiti veću motivaciju za rad i učenje, a očekujemo da će se utjecaj osjetiti na cjelokupnom broju učenika naše škole. Do kraja tjedna ćemo objaviti i fotografije s prakse. Pratite nas i dalje.

 
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju