preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

UPISI U TIJEKU - Ljetni rok za šk.god. 2018./2019.

Autor: Josip Ivoš, 13. 7. 2018.

Poštovani učenici i roditelji, danas u 12:00 sati ljestvice poretka postat će konačne, a nakon toga Upisnice će biti dostupne na portalu Upisi.hr na kartici "Moj odabir". Upisi u Srednju školu Stjepana Sulimanca će biti u ponedjeljak i utorak: 16.7.2018. i 17.7.2018. od 8.00 do 15.00 sati.

Učenik svoj upis potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja ili skrbnika na Upisnici. U opravdanom slučaju, ako kandidat nije u mogućnosti potpisati upisnicu, dovoljan je potpis roditelja ili skrbnika. Ako ni roditelj/skrbnik nije u mogućnosti dostaviti potpisanu upisnicu, potpisanu upisnicu može dostaviti opunomoćena osoba (roditelj/skrbnik daje punomoć kod javnog bilježnika).

Roditelji i učenici trebaju donijeti potpisanu UPISNICU. Ukoliko kod kuće nemate računalo, Upisinica se može isprintati i u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca.

Osim Upisnice, za zanimanja: Automehaničar, Kuhar, Konobar, Poljoprivredni gospodarstvenik i Agroturistički tehničar potrebna je liječnička svjedodžba medicine rada. Iznimno, kada u trenutku upisa kandidat nije u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, pri upisu dostavlja potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada možete dostaviti i na jesen.

Za zanimanja Upravni referent i Prodavač potrebna je samo potvrda obiteljskog liječnika ili liječnika školske medicine o sposobnosti za odabrano zanimanje.

Ako je učenik ostvario dodatne bodove, onda donosi sve dokumente na temelju kojih su ostvareni dodatni bodovi za upis u srednju školu (osim za natjecanja iz znanja i sporta koja su automatski evidentirana u sustavu).

Učenici koji se upisuju u zanimanja Automehaničar, Kuhar i Konobar trebaju donijeti tri primjerka "Ugovora o naukovanju". Iznimno, kada u trenutku upisa kandidat nije u mogućnosti dostaviti "Ugovor o naukovanju", iste može dostaviti i na jesen.

VAŽNO: Na kartici "Moj odabir" dostupna je i "Potvrda o stečenom pravu upisa" u srednju školu. Stoga nije potrebno tražiti u srednjoj školi potvrdu da je dijete upisano u srednju školu, nego tu potvrdu možete sami isprintati kod kuće.Raspored sati
Vremenik provjera
Projekti i kampanje

 

Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?


Oglasna ploča
Naša škola u medijima
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju