preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

Čestitka saborske zastupnice doc.dr.sc. Vesne Bedeković povodom Svjetskog dana učitelja

Autor: Josip Ivoš, 3. 10. 2018.

Svjetski dan učitelja se obilježava 5. listopada s ciljem davanja podrške nastavnicima i učiteljima diljem svijeta te kako bi im se pridala važnost koju zaslužuju. U prigodi dolazećeg Svjetskog dana učitelja, 5. listopada, saborska zastupnica doc.dr.sc. Vesna Bedeković, predsjednica Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu u Hrvatskom saboru, uputila je djelatnicima Srednje škole Stjepana Sulimanca čestitku:

"Poštovani gospodine ravnatelju,

Svjetski dan učitelja prigoda je izraziti poštovanje i zahvalnost svim učiteljicama i učiteljima, nastavnicama i nastavnicima, profesoricama i profesorima, stručnim suradnicama i suradnicima na trudu, strpljenju, ljubavi i znanju koje prenose mladim generacijama, prije svega na tome što našu djecu uče ljudskosti, pravednosti i poštenju.

U prigodi dolazećeg 5. listopada, Svjetskog dana učitelja, Vama i Vašim djelatnicama i djelatnicima želim sretan Svjetski dan učitelja!

PREDSJEDNICA ODBORA

doc.dr.sc. Vesna Bedeković"

 

 Raspored sati
Vremenik provjera
Projekti i kampanje

 

Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?


Oglasna ploča
Naša škola u medijima
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju