preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

Prosinac u našoj školi

Autor: Diana Musić, 21. 12. 2018.

Ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima u našoj školi događale su se razne aktivnosti. Ukrašavanje prostora škole, božićni kvizovi, izleti na Advent u Zagreb i Đurđevac, posjet Domu za starije i nemoćne i brojni drugi!

Tijekom listopada, studenog i prosinca vrijedne učenice 2.c razreda zanimanja prodavač na vježbama iz Aranžiranja izradile su brojne ukrase s profesoricom Jasminom Pavičić. Također je zainteresiranim učenicima gospođa Mihaela Lovreković pokazala neke od tehnika izrade ukrasa od prirodnih materijala.

Prije dolaska sv. Nikole u školu zajedničkim snagama uredili smo prostor škole i okitili najljepšu jelku kako bismo stvorili što topliji i veseliji ugođaj u školi!

Dio učenika u ponedjeljak 17.12 bio je na Adventu u Zagrebu, a nastavnici su u četvrtak 20.12. posjetili izložbu Marca Chagalla i Interpretacijski centar Picokijade u Starom gradu u Đurđevcu.

Tradicija darivanja i suradnje s Domom za starije i nemoćne se nastavlja i ove godine. Učenici i profesori Branka Pavoković i Marjan Ostrogonac posjetili su korisnike Doma i darivali ih knjigama i prigodnim namirnicama!Raspored sati
Vremenik provjera
Projekti i kampanje

 

Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?


Oglasna ploča
Naša škola u medijima
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju