preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

Prvi savjetnički posjet

Autor: Diana Musić, 25. 10. 2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira savjetničke posjete svim školama Republike Hrvatske s ciljem obrade odabranih tema, odgovaranja na pitanja i nedoumica nastavnika, ali i prikupljanja informacija o provedbi i prijedloga za poboljšanje. U našoj školi prvi savjetnički posjet održali su Tomislav Štefančić i Valerija Turk Presečki, a teme su bile aktivno učenje i vrednovanje.

Prvi od četiri savjetnička posjeta održao se u utorak u poslijepodnevnim satima i prošao je u pozitivnom ozračju. Nastavnici su čuli neke nove informacije o provedbi reforme obrazovanja, ali i potvrdili svoja postojeća znanja i vještine. Nikad nam nije teško dodatno se educirati, promišljati kako bolje i uspješnije prenijeti znanja svojim učenicima, još više raditi i napredovati u osobnom i profesionalnom smislu. Najviše se trudimo omogućiti svakom od naših učenika da uspije. Ono što možemo zaključiti jest da smo sigurni u sebe, spremni za reformu i za nove izazove koji nas čekaju.
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju