preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

Održano školsko natjecanje u disciplini Tajničko poslovanje

Autor: Diana Musić, 4. 2. 2020.

U petak 31.1.2020. u našoj školi održano je školsko natjecanje u disciplini Tajničko poslovanje. Učenica 4.a razreda programa upravni referent Doris Šokec na natjecanju je pokazala vještine samostalnog i odgovornog uredskog poslovanja i dopisivanja, radnje upravnog postupka te rad na pripremi, izdavanju i evidentiranju spisa i dokumenata.

Mentorica učenici je Vlatka Vrban, profesorica stručnih predmeta koja učenicu priprema za poslove u tijelima državne uprave, lokalnoj samoupravi, pravosuđu i različitim drugim ustanovama. Organizacijsko povjerenstvo činile su profesorice Anita Rengel, Mirna Sudec i Mateja Živko koje su za natjecanje pripremile radni prostor i uredske materijale. Prosudbeno povjerenstvo, profesorice Jasmina Pavičić, Jelena Golubić - Vasilev i Diana Musić, vrednovalo je učenicu u daktilografskim vještinama, korištenju uredske opreme, računalnih programa i aplikacija, popunjavanju tiskanica i obrazaca, te u pisanoj i usmenoj komunikaciji,.

Učenica Doris Šokec imat će priliku svoja znanja i vještine pokazati na međužupanijskom natjecanju u Varaždinu 20. ožujka ove godine.

Ovaj model natjecanja dio je Worlskills natjecanja učenika strukovnih škola na kojem sudjeluju učenici i mentori u svrhu promicanja struke ali i u svrhu međusobnog povezivanja i povezivanja s tržištem rada. Isto tako stvara se prilika pokazati primjena znanja različitih strukovnih predmeta i konkretnog profesionalnog obavljanja posla.
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju