preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

Mateo Katić iz 3.a osvojio prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz Njemačkog jezika

Autor: Diana Musić, 11. 3. 2020.

19. veljače 2020.g., Srednja škola Stjepana Sulimanca iz Pitomače bila je domaćin županijskog natjecanja iz Njemačkog jezika za srednje i osnovne škole. Učenici srednjih i osnovnih škola škola i gimnazija natjecali su se u dvije kategorije. Plasman na ovo natjecanje ostvarila su čak tri učenika naše škole: Mateo Katić, Ilijana Bradarić i Franka Posavec.

Svi učenici pohađaju 3.a razred, smjer upravni referent. Njihova mentorica je bila nastavnica Vesna Bartolić. Učenik Mateo Katić osvojio je prvo mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika i ovo prvi put da je učenik naše škole osvojio prvo mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika! Drugo i treće mjesto osvojili su Matea Barčan i Ivona Marković iz Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici, te ovom prilikom čestitamo njima i njihovom mentoru prof. Hrvoju Turčinoviću.
Ilijana Bradarić i Franka Posavec su također ostvarile dobar rezultat, te su podijelile osmo mjesto u istoj kategoriji. Čestitamo nastavnici Vesni Bartolić i učenicima Mateu, Ilijani i Franki!
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju