preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

Održan Međužupanijski stručni skup nastavnika strukovnih zanimanja

Autor: Diana Musić, 8. 7. 2020.

U utorak 7. srpnja 2020. u našoj Školi održan je Međužupanijski stručni skup za nastavnike obrazovnog sektora ekonomija, trgovina, i poslovna administracija. Na Skupu su sudjelovali nastavnici Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.

Gospodin Dino Budinjaš iz tvrtke SAB d.o.o. Daruvar govorio je sudionicima kako prepoznati specifičnosti dobre tvrtke, te kako identificirati izazove i poteškoće s kojima se tvrtka susreće. Psihologinja naše škole Sylwia Nasilowska-Blažok održala je predavanje o radu s učenicima s teškoćama. Na kraju je uslijedila radionica u informatičkoj učionici, prof. Diana Musić također iz naše škole pokazala je sudionicima izradu kviza i dijeljenje sadržaja uz pomoć digitalnih alata.

Stručni skupovi nastavnika uvijek su dobra prilika da kolege razmjene ideje, motiviraju druge za rad, pokažu primjere dobre prakse, pozovu na suradnju, vide stare kolege i upoznaju nove. 
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju