preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

Obavijest za upise

Autor: Josip Ivoš, 9. 7. 2021.

Dragi učenici i roditelji,

upis učenika prvih razreda u Srednju školu Stjepana Sulimanca u Pitomači kreće od ponedjeljka, 12. srpnja 2021., do srijede, 14. srpnja 2021.g., od 8.00 do 13.00 sati. Za detaljnije upute kliknite na "više".

Za upis vam treba UPISNICA i sljedeći dokumenti:
Za zanimanja Agroturistički tehničar, Kuhar JMO, Konobar JMO, Poljoprivredni gospodarstvenik i Mehaničar poljoprivredne mehanizacije potrebno je dostaviti Liječničku svjedodžbu medicine rada, a za zanimanja Upravni referent i Poslovni tajnik potrebno je dostaviti Potvrdu školskog liječnika.
Za zanimanja Konobar JMO i Kuhar JMO potrebno je u knjižari ili Narodnim novinama kupiti 3 primjerka Ugovora o naukovanju.
Ako je učenik ostvario pravo na dodatan bod, potrebno je dostaviti dokument kojim se dokazuje ostvarenje dodatnog boda (osim za natjecanja iz znanja i sporta koja su automatski evidentirana u sustavu NISpuSŠ).
Svjedodžbe i ostale javne isprave ne trebate donositi.
Zbog epidemiološke situacije i odluka Stožera civilne zaštite obvezno je nošenje maske tijekom dolaska u školu.
Upisnica i ostala dokumentacija potrebna za upis mogu se dostaviti i elektroničkim putem (skenirana ili slikana) na e-mail srednje škole Stjepana Sulimanca: ss.stjepana.sulimanca@gmail.com
Dokumentaciju mailom putem može poslati samo roditelj/skrbnik.
Upisnice će biti dostupne na kartici “Moj odabir” već od 10. srpnja 2021. nakon 12:00 sati u sustavu NISpuSŠ.
Molimo Vas da obavezno popunite prazna polja na upisnici. Ukoliko nemate mogućnost da sami printate upisnice, onda ćemo ih isprintati u školi kada dođete na upise.
Obavezno napišite na upisnicu osobni kontakt učenika te roditelja/skrbnika (broj telefona ili mobitela) kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju potrebe.
Za zanimanja za koja je potrebna liječnička svjedodžba medicine rada, ukoliko ćete istu vaditi u Medicini rada i sporta Virovitičko-podravske županije u Virovitici da se prethodno naručite i dogovorite termin, kako ne biste nepotrebno čekali. Medicinu rada Virovitičko-podravske županije možete kontaktirati putem maila: medicina.rada@dom-zdravlja-vpz.hr
Popis udžbenika dobit ćete kada dođete na upise, a bit će i objavljeni na internetskoj stranici škole.
Za sva ostala pitanja možete nam poslati upite na mail:
ss.stjepana.sulimanca@gmail.com
Vidimo se u školi!
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju