preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

Učenici naše škole sudjelovali na Kamelija kupu

Autor: Marina Markanović, 6. 4. 2022.

Nakon dvije godine stanke uzrokovane pandemijom Covid-19 Hrvatski kulinarski savez ponovo je organizirao 14. Dane hrvatskog kulinarstva, koji se održavaju u kongresnoj dvorani hotela Minerve u Varaždinskim Toplicama od 4. do 9. travnja 2022. godine. 

Cilj manifestacije je popularizacija kuharske i slastičarske struke, poticanje izvrsnosti i napretka kuhara i slastičara, stvaranja kvalitetne stručne radne snage, poticanje interesa za deficitarna zanimanja, podizanje kvalitete ugostiteljskih objekata u Republici Hrvatskoj te svekolika afirmacija kuharske i slastičarske struke. Između ostalih disciplina organiziran je i 12. Kamelija kup (natjecanje učenika završnih razreda). Našu su školu predstavljali učenici 3. d razreda (Monika Šajnović, Fran Pernar i Lea Dudašek). Lea Dudašek se natjecala u disciplini Desertno jelo, a ovogodišnja je tema bila Zima.

Lea Dudašek osvojila je 4. mjesto, a u natjecanju je sudjelovalo sedam škola. Učenici Monika Šajnović i Fran Pernar natjecali su se u disciplini prigotovljavanja menija. Učenici su osvojili 4. mjesto, a u natjecanju je sudjelovalo osam škola. Učenike je za natjecanje pripremao i vodio mentor Darko Baričević.

Iskrene čestitke učenicima i mentoru na ostvarenim rezultatima!
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju