preskoči na sadržaj

Srednja škola Stjepana Sulimanca

 > Naslovnica
Novi promotivni video Srednje škole Stjepana Sulimanca


Vijesti

Dani otvorenih vrata i proslava Dana škole

Autor: Marina Markanović, 16. 5. 2022.

12. i 13. svibnja 2022. godine u Srednjoj školi Stjepana Sulimanca održani su Dani otvorenih vrata i proslava Dana škole.

Školu su tijekom ova dva dana u sklopu programa profesionalne orijentacije posjetili učenici i nastavnici susjednih osnovnih škola iz Pitomače i Špišić Bukovice, te brojni drugi gosti. Škola je iskoristila ove događaje za otvorenje i prezentaciju opreme vrijedne nekoliko milijuna kuna, koja je ove godine nabavljena kroz projekt Regionalnog centra kompetencija "Panonika", a uključuje računalnu opremu, pametne ploče, poljoprivrednu mehanizaciju, sušaru za ljekovito bilje, silose i suvremeni laboratorij. Osim vlastite opreme, na školskom igralištu posjetitelji su mogli razgledati opremu i strojeve naših partnerskih tvrtki Agroservis proizvodnja d. o. o., Top Agro d. o. o., DH Plastenici d. o. o. i drugih tvrtki s kojima Srednja škola Stjepana Sulimanca uspješno surađuje. Nastavnici su zajedno sa svojim učenicima pripremili različite prezentacije i demonstracije kako bismo što bolje prikazali metode rada i dio sadržaja koji se uče u našoj školi. 

U sklopu Dana škole organizirano je Regionalno ekipno šahovsko natjecanje učenika srednjoškolaca Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije, a ukupno je sudjelovalo 8 muških i 3 ženske ekipe iz 9 srednjih škola. Na svečanoj sjednici Nastavničkog vijeća ravnatelj Ivoš uručio je prigodne poklone djelatnicima Srednje škole Stjepana Sulimanca za navršene jubileje neprekinutog radnog staža u školi: domar Dubravko Rabađija za 5 godina, profesor Davor Skender za 10 godina, profesorice Mirna Sudec, Ana Jakupec-Rakijašić i Vlatka Vrban za 15 godina, profesor Andrej Osvaldić za 20 godina i profesorica Branka Pavoković za 40 godina neprekinutog radnog staža.

Više fotografija možete pronaći na Facebook stranici naše škole!

 
CMS za škole logo
Srednja škola Stjepana Sulimanca / Dravska 41, HR-33405 Pitomača / www.ss-stjepana-sulimanca.skole.hr / ured@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr
preskoči na navigaciju