Upisi u tijeku - Priprematelj jednostavnih slanih jela
Autor: Marina Markanović, 30. 10. 2025.
Ako volite kuhati i želite pretvoriti svoju strast u zanimanje - sad je pravi trenutak! Srednja škola Stjepana Sulimanca nudi vam jedinstvenu priliku za besplatnu edukaciju putem vaučera HZZ-a kroz program obrazovanja odraslih za priprematelja jednostavnih slanih jela.
Kroz učenje temeljeno na radu naučite:
pripremiti ukusna i privlačna jela
organizirati rad u kuhinji
koristiti prave sastojke i začine
poslužiti hranu na profesionalan način.
Prednosti za polaznike:
- besplatno obrazovanje putem vaučera HZZ-a
- teorijski dio nastave moguće odraditi u online okruženju u realnom vremenu
- učenje temeljeno na radu moguće odraditi u školskom restoranu „Stara pivnica“.
Uvjeti upisa:
- posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 HKO (kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
- važeća sanitarna iskaznica
- liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova.
Program je idealan za sve koji žele raditi u ugostiteljstvu, pokrenuti vlastiti posao ili jednostavno naučiti kuhati s više samopouzdanja.
Sve informacije o programu i upisima možete dobiti na kontakt:
099 5290 276
obrazovanje.odraslih@ss-stjepana-sulimanca.skole.hr.

Razredi - tjedan A - od 22. rujna 2025..pdf
Razredi - tjedan B - od 22. rujna 2025.pdf
Nastavnici - tjedan A - od 22. rujna 2025.pdf
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
| HRT1, U istom loncu,... |
| > U istom loncu (1. dio) |
| > U istom loncu (2. dio) |
| > U istom loncu (3. dio) |
| > U istom loncu (4. dio) |
| > U istom loncu (5. dio) |
| > U istom loncu (6. dio) |
| Tv Jabuka, Emisija "... |

.png)



